Startende Ondernemer

Met een goede start heeft u een perfect uitgangspunt

 

Hulp voor startende ondernemers

Heeft u het voornemen om te starten met een eigen onderneming? Dan moet er heel veel geregeld worden om u voor te bereiden op uw taken en verantwoordelijkheden als startende ondernemer. SV Administratie in Heerhugowaard zorgt voor een zeer persoonlijke begeleiding om de start van het leiden van uw eigen onderneming na inschrijving bij de KVK succesvol te laten verlopen.

De basis voor een inzichtelijke bedrijfsvoering is de financiële administratie. U wilt als ondernemer tenslotte op elk moment weten hoe u er financieel voor staat. SV Administratie kan voor u de financiële administratie inrichten. Hiervoor is altijd betrouwbare software nodig. Ook hierin kunnen wij een adviserende rol spelen.

De basis voor een inzichtelijke bedrijfsvoering is de financiële administratie, u wilt als ondernemer tenslotte op elk moment weten hoe u er financieel voor staat. SV Administratie kan voor u de financiële administratie inrichten. Hiervoor is altijd betrouwbare software nodig. Ook hierin kunnen wij een adviserende rol spelen.

Bedrijfsadvies voor starters

Om uw bedrijf van een vliegende start te voorzien en om in de toekomst een goede basis te hebben geeft SV Administratie ook bedrijfsadvies aan starters. Wij kijken analytisch naar de situatie en geven u een duidelijk en helder advies over de beste te nemen stappen. U kunt hierbij denken aan:

  • Financieel advies
  • Algemeen bedrijfsadvies
  • Advies over investeringen
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Startende ondernemer en de belastingdienst

Commercieel denken wordt medebepaald door het maken van een inschatting van beschikbare versus benodigde tijd, die je als startend ondernemer in eigen beheer wilt besteden aan zaken die misschien beter uitbesteed hadden kunnen worden. Dit is de eerste stap naar succesvol ondernemerschap.

Zijn alle stappen doorgenomen dan moet de onderneming nog aangemeld worden bij de belastingdienst, ook deze handeling nemen wij u desgewenst uit handen. SV Administratie heeft in de tijd van haar bestaan al vele startende ondernemers op weg naar een succesvol bedrijf begeleid. Door een persoonlijke benadering, een effectieve werkwijze en het toepassen van maatwerk hoeft u niet verder te zoeken naar uw betrouwbare steun in de rug, u heeft ons tenslotte al gevonden

 

Ervaren en deskundig administratie kantoor

Bij het op zoek gaan naar adviezen en toepassingen kan een beginnende ondernemer zelf op zoek gaan. Maar u dient zich ook af te vragen “hoeveel zijn mijn uren waard?”, als iemand de bestaande paden al geëffend heeft.

Als u als startende ondernemer veel tijd moet steken in het opnieuw uitvinden van het ei van Columbus, dan is uitbesteden van deze acties aan ons, als ervaren en bekwaam administratiekantoor een uitstekende optie. Uiteindelijk doet u een zinvolle investering, omdat u hiermee tijd, geld en energie bespaart.

Wij helpen u graag op weg! Aarzelt u niet en neem vandaag nog contact met ons op voor nadere informatie, of een afspraak voor een vrijblijvend en gratis eerste gesprek.